Over mij

Ik ben vanaf 1993 werkzaam in de letselschade, eerst als schadebehandelaar en manager bij een verzekeringsmaatschappij en vanaf het jaar 2000 als directeur en (senior) expert personenschade bij expertisebureaus, die voor verzekeraars werkzaam zijn.

Vanuit de overtuiging dat ik als belangenbehartiger slachtoffers beter kan helpen ben ik 2006 mijn eigen letselschadekantoor gestart.

Ik ben universitair opgeleid als jurist en heb een zeer ruime ervaring in de behandeling van letselschadeclaims. Door de jaren heen heb ik mijzelf vakinhoudelijk verdiept en ontwikkeld.

Ik ben niet aangesloten bij een branche organisatie of een keurmerk. Voor mij is dat geen maatstaf voor mijn kwaliteit als belangenbehartiger. Ik heb de ervaring dat letselschade slachtoffers behoefte hebben aan persoonlijke en deskundige bijstand en die kan ik hen bieden.

Ik stel mijn cliënt centraal en werk vanuit een mensgerichte en actieve aanpak.

Daarbij maak ik waar nodig gebruik van andere deskundigen, zoals medisch adviseurs, arbeidsdeskundigen, rekendeskundigen en procesadvocaten.

In mijn werkzaamheden voor slachtoffers sta ik in voor een persoonlijke benadering, deskundigheid in de aanpak en het best passende resultaat bij de afwikkeling van een letselschadeclaim.

Deze website gebruikt cookies om uw ervaring te optimaliseren. Gaat u hiermee akkoord?